Имаме удоволствието да Ви уведомим, че след дългогодишен опит в строителния

...
Имаме удоволствието да Ви уведомим, че след дългогодишен опит в строителния
Коментари Харесай

Фирма Комфорт ООД създаде студио за ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН – KOMFORT DESIGN


Имаме удоволствието да Ви уведомим, че след дългогодишен опит в строителния отрасъл, компания “Комфорт “ ООД реши да сътвори студио за интериорен дизайн - . 

Основната им задача е основаването на неповторими планове, съобразени единствено и само с Вашия личен усет.

Тяхната цел е да основат повсеместен план за Вашия апаратамент, а „ Комфорт “ ООД да го осъществя преди приемане на уверение за въвеждане в експллоатация на съответната постройка. 

Съвместната им работа с редица сътрудници по довършителни работи, обзавеждане и санитария дава опция за лесна връзка, отстъпки и професионално отношение. 



Интериорният дизайн е освен това от изработването на абстрактен план. Това е сложна услуга, която съчетава и придава идентична тежест както на предварителното обмисляне, по този начин и на самата работа по реализацията на плана. Това е сложен развой, финалът на който е елегантен и комфортен интериор. Дългогодишният им опит в строителството, планирането и реализацията на цялостни планове дава увереността да подсигуряват, че идейният план и неговата реализация ще отговорят изцяло на Вашите упования.

Ще Ви покажем някои от към този момент реализираните им планове:









Повече информация по отношение на цени и оферти може да получите на телефон 0700 177 47 или като посетите страниците им:





 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР